A-frames voor maritieme toepassingen zijn geschikt voor montage op het achtersteven van schepen om offshore- of onderzeese klussen snel en efficiënt uit te kunnen voeren. De lier en de cilinders op het stalen frame worden aangedreven door een HPU (Hydraulic Power Unit) die gevoed kan worden door het boordnet of een separate stroomvoorziening. Elk A-frame wordt klant-specifiek ontworpen en kan in elk tonnage worden gerealiseerd. Er is flexibiliteit in de uitvoeringen en mogelijkheid tot een hydraulisch of elektrisch systeem. Wij hanteren snelle levertijden!

Design A frame

Ons streven

Dat is erg eenvoudig: tevreden klanten en tevreden collega’s.

Onze principes

1
Vandaag de dag bestaat Vuicon uit een team van zo’n 35 gemotiveerde medewerkers, met uiteenlopende expertise en kennis die allen een passie delen voor uitdagende projecten. Onze maritieme ingenieurs, werktuigbouwkundige ingenieurs en industrieel ontwerpers voeren complexe, lang- en kortlopende projecten uit en zijn tevens in staat om op korte termijn 'noodhulp' te bieden. We blijven voortdurend streven naar verbetering en uw projecten zullen de vruchten plukken van onze proactieve denkwijze.
2
Bij Vuicon staat helderheid, integriteit en communicatie centraal. Wij kunnen snel inspelen op de wensen van onze klanten. In nauwe samenwerking met onze klanten komen de beste, praktische ontwerpen en oplossingen tot stand. Samen met onze productiefaciliteiten zijn wij uw one-stop-shop voor engineering en productie.
3
Wij behandelen onze klanten, medewerkers en partners met respect, integriteit en verantwoordelijkheid. Dankzij deze principes hebben we een duurzaam bedrijf opgebouwd met langdurige zakelijke connecties.