Scheepsbouw

Of het nu gaat om een ​​klein of groot schip, baggerschip, luxe jacht of binnenvaarttanker, wij beheersen de scheepsbouw in de breedste zin van het woord. Wij helpen u graag bij nieuwbouw, re-fit of reparatie. Wij denken graag mee in uw project, vanaf de conceptfase tot en met de uitvoeringsfase. Wij kunnen snel reageren op een spoedklus of een team samenstellen dat voor langere tijd een project ontwikkelt en begeleidt. Naast projectontwerpen verzorgen wij ook de classificatie. Het toepassen van regels en voorschriften om de klasse goedkeuring te verkrijgen is onze dagelijkse bezigheid. Wij werken samen met alle grote classificatiebureaus zoals Lloyd's Register, Bureau Veritas en DNV-GL. Bovendien voeren wij stabiliteitsrapportages, algemene overzichtstekeningen of veiligheidsplannen uit.

Wij voeren constructiewerk uit in onze eigen werkplaats of begeleiden de werkzaamheden op locatie.

Offshore

Offshore is bekend met een veelvoud aan projecten met drijvende en niet-drijvend materiaal. De afgelopen tijd hebben wij veel aanpassingen en mobilisaties mogen doorvoeren. Of het nu gaat om een ​​halfafzinkbare platform, kraanschip, pijpenlegger of ROV. De windenergiemarkt wordt door ons bediend met berekeningen en tekeningen. Het maken van berekeningen, tekeningen en rapportages zit in ons DNA. Hierbij kan het gaan om het controleren van de structurele integriteit, het ontwerp van offshore-apparatuur, hijsplannen of het zeevast maken van apparatuur en lading. In onze werkplaats produceren wij allerlei soorten deck interfaces en apparatuur die voldoen aan de eisen voor de klasse goedkeuring.

Dredging

De baggermarkt kent voor ons geen geheimen. Naast scheepsbouwtechniek hebben wij ruime ervaring met baggermaterieel- en systemen. Of het nu gaat om een ​​CSD, TSHD, stenenstorter of een sproeiponton: wij spreken de taal en hebben al jarenlang kennis opgebouwd. Onze engineers hebben vele zuigleidingen, sleepkoppen, A-frames, spudpalen en draaiglanden ontworpen. In onze werkplaats kunnen wij uw staalconstructies zoals A-frames, inspectie- of pijpstukken en beugels maken. U noemt het, wij doen het.

Industrie en Bouw & Constructie

U kunt het berekenen, tekenen en bouwen van uw staalconstructies aan ons overlaten. Onze software, AutoCAD, Inventor en Femap zijn goed bekend op dit gebied. Meedenken met uw project kan u tijd en geld besparen. We kijken naar de structurele optimalisatie, prefabricage mogelijkheden en de logistiek ter plaatse. Onze portefeuille bevat veel projecten aan land. Werk zoals het tekenen van opslagtanks, pijpleidingen en het constructiestaal voor gebouwen zijn succesvol uitgevoerd. Als u dat wenst, produceren wij alle balk samenstellingen en frames volgens schema in onze werkplaats.