Het begin van Vuicon

In 2005 werd Cornelis ingehuurd door een toonaangevende waterbouwer om hen te assisteren bij de engineering. Al snel kreeg hij het zo druk dat hij zelf personeel moest aannemen en zijn eigen bedrijf oprichtte.

In 2008 openden wij een kantoor en werkplaats in Bleiswijk. In de werkplaats zijn veel maritieme, bagger- en offshore constructies en installaties gebouwd. In 2020 zijn wij verhuisd naar het nieuwe, zelf ontworpen én gebouwde pand in Capelle aan den IJssel waar er nog meer mogelijkheden zijn voor nieuwbouw, reparatie en revisie.

Ons streven

Dat is erg eenvoudig: tevreden klanten en tevreden collega’s.

Onze principes

1
Vandaag de dag bestaat Vuicon uit een team van zo’n 35 gemotiveerde medewerkers, met uiteenlopende expertise en kennis die allen een passie delen voor uitdagende projecten. Onze maritieme ingenieurs, werktuigbouwkundige ingenieurs en industrieel ontwerpers voeren complexe, lang- en kortlopende projecten uit en zijn tevens in staat om op korte termijn 'noodhulp' te bieden. We blijven voortdurend streven naar verbetering en uw projecten zullen de vruchten plukken van onze proactieve denkwijze.
2
Bij Vuicon staat helderheid, integriteit en communicatie centraal. Wij kunnen snel inspelen op de wensen van onze klanten. In nauwe samenwerking met onze klanten komen de beste, praktische ontwerpen en oplossingen tot stand. Samen met onze productiefaciliteiten zijn wij uw one-stop-shop voor engineering en productie.
3
Wij behandelen onze klanten, medewerkers en partners met respect, integriteit en verantwoordelijkheid. Dankzij deze principes hebben we een duurzaam bedrijf opgebouwd met langdurige zakelijke connecties.