Afstudeerstagiairs Remco en Wiljan

Graag zetten wij Remco en Wiljan in het zonnetje!

Sinds 1 februari is ons team versterkt door twee afstudeerstagiairs: Remco en Wiljan. Op 24 juni hebben zij hun afstudeerpresentatie gegeven en zijn zij beiden geslaagd met een 8. Wij willen hen van harte feliciteren met het behalen van deze belangrijke mijlpaal!

Het hoogtepunt van jaren hard werken, toewijding en doorzettingsvermogen markeerde. Het voltooien van de studie Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool van Rotterdam is geen geringe prestatie, en daar mogen zij enorm trots op zijn! Gedurende het afstudeerproject hebben zij niet alleen waardevolle technische vaardigheden en kennis opgedaan, maar ook veerkracht, creativiteit en een streven naar uitmuntendheid getoond. Deze kwaliteiten zullen goed van pas komen in de volgende fase van het leven. Of nu de arbeidsmarkt wordt betreden, verdere studies worden nagestreefd of nieuwe kansen verkend. De wereld heeft behoefte aan vernieuwers, probleemoplossers en leiders zoals hen. Wij zijn ervan overtuigd dat zij een positieve impact zullen maken, ongeacht het pad dat zij kiezen.

Nogmaals, namens het gehele team van Vuicon Engineering, en in het bijzonder namens bedrijfsmentoren Erkan, Niels en George Tan, willen wij Remco en Wiljan feliciteren met hun afstuderen. Wij wensen hen het allerbeste in hun toekomstige inspanningen en kijken ernaar uit om te horen over de voortdurende prestaties.

George, Max, Pascal en Remco

Erkan, Pascal, Bob, Wiljan en ouders

Bekijk al het nieuws