Ons zelf- ontworpen en gebouwde pand

Doordat ons bedrijf aan het groeien was, hadden wij in 2018 besloten om op zoek te gaan naar een grotere locatie. Een locatie met voldoende ruimte voor minimaal 20 werknemers en de mogelijkheid om in de nabije toekomst nog 20 meer onder te kunnen brengen. Bovendien hadden wij een ook grote werkplaats nodig, met een bovenloopkraan.

Wij besloten om het nieuwe pand zelf te tekenen, berekenen en ontwikkelen. Wij beschikten immers over alle benodigde kennis en vaardigheden om het zelf te kunnen doen. Wij huurden een grote werkplaats op een voormalige scheepswerf, kochten alle materialen in en bouwden, eigenhandig, 90 prefab muren en de complete staalconstructie. Wij zijn erg trots dat wij het hebben aangedurfd om onze droom waar te maken, ondanks de onzekerheid die destijds werd veroorzaakt door Covid-19.

Inmiddels zijn wij sinds 2020 gevestigd in ons pand in Capelle aan den IJssel. Vandaag de dag bestaat Vuicon uit een team van ruim 40 gemotiveerde medewerkers. Dit prachtige pand heeft alle benodigde faciliteiten, waaronder een werkplaats met bovenloopkraan, voldoende werkplekken, een ruime kantine, eigen parkeergelegenheid én een dakterras met schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Bekijk al het nieuws