Over dit project:
Klant
Verschillende
Bouwjaar
2019-2020

Een van onze motto’s is ‘One stop shop for engineering and manufacturing’. Onze werkplaats maakt ons voorstel compleet. Wij behandelen projecten vanaf de conceptuele fase tot het echte werk. Constructies variëren van eenvoudige platforms tot uitgebreide machines met een diversiteit aan materialen en conserveringsmethoden.

Een eindeloze lijst van constructies en installaties heeft de afgelopen jaren onze werkplaats verlaten. Materialen variëren van staal en RVS tot hout en technische kunststoffen (HMPE, PTFE, GRE). De werkplaats is goed uitgerust en voorzien van een 10 ton bovenloopkraan.

In sommige gevallen komen onze klanten met hun eigen ontwerpen; in andere gevallen hebben wij het zelf ontwikkeld en ontworpen. Onlangs vervaardigden wij zeevast frames en balken, containers, trappen en platforms, touwhaspels en ADCP-frames (Acoustic Doppler Current Profiler). Wij leveren hoge kwaliteit met een korte levertijd, tegen een eerlijke prijs.

Een voorbeeld hiervan zijn de haspels die voor diverse baggerschepen zijn gebouwd. De haspels zijn gemakkelijk met de hand te bedienen, dankzij lagers met lage wrijving en smeernippels op de bewegende delen. Het roestvrijstalen interlocksysteem voorkomt dat de haspels onbedoeld afrollen. De volledige constructie is duurzaam gemaakt door middel van thermisch verzinken.

Onlangs hebben wij een ADCP- frame geleverd, met zogenoemde ADCP- sensor voor een onderwaterinspectie. De installatie kan gemakkelijk op het schip geplaatst worden door hoekstukken – zwaluwstaart twistlock verbinding. De sensorpaal is inklapbar dankzij de integratie van een hijslier. Het frame is behandeld met een maritieme beschermende coating die zink bevat. Het platform werd voorzien van een GRE- rooster (Glassfiber Reinforced Epoxy) om eeuwig mee te gaan.